Sarat lan Ketentuan

Apa ing ngisor iki minangka syarat lan katemtuan, diatur dening hukum Australia, sing diatur dening situs web iki kanggo panggunaan situs web iki. Kanthi ngakses lan nggunakake situs web iki, sampeyan dianggep wis maca, mangertos, lan sarujuk karo syarat lan kahanan iki, sing dimaksudake kanggo nglindhungi kepentingan hukum perusahaan lan pangguna. Istilah "pelamar", "pangguna", lan "sampeyan" ing kene nuduhake pelamar eTA Kanada sing arep nglamar eTA kanggo Kanada liwat situs web iki lan istilah "kita", "kita", lan "kita" deleng situs web iki.

Sampeyan bisa nggunakake dhewe saka situs web lan layanan sing ditawakake mung sawise setuju karo kabeh syarat lan syarat sing ditemtokake ing kene.


Data pribadi

Informasi ing ngisor iki kadaptar minangka data pribadi ing database situs web iki: jeneng; tanggal lan papan lair; rincian passport; data masalah lan kadaluwarsa; jinis bukti / dokumen sing ndhukung; alamat telpon lan email; alamat pos lan permanen; cookie; rincian komputer teknis, rekaman pambayaran dll.

Kabeh informasi sing diwenehake wis didaftar lan disimpen ing database aman saka situs web iki. Data sing didaftar karo situs web iki ora bisa dituduhake utawa kapapar karo pihak katelu, kajaba:

  • Yen pangguna kanthi jelas setuju ngidini tumindak kasebut.
  • Nalika dibutuhake kanggo ngatur lan pangopènan situs web iki.
  • Nalika pesenan sah, ditanggepi, sing mbutuhake informasi.
  • Yen dilaporake lan data pribadi ora bisa dibedakake.
  • Hukum mbutuhake kita menehi katrangan kasebut.
  • Dikirim minangka wangun informasi pribadi ora bisa dibedakake.
  • Perusahaan bakal ngolah aplikasi kasebut kanthi nggunakake informasi sing diwenehake dening pelamar.

Situs web iki ora tanggung jawab kanggo informasi salah sing diwenehake.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan peraturan rahasia, pirsani Kebijakan Privasi.


Kepemilikan lan Watesan Nggunakake Situs Web

Situs web iki mung diduweni dening entitas pribadi, kanthi kabeh data lan isine duwe hak cipta lan properti sing padha. Kita ora ana cara utawa wujud afiliasi karo Pamrentah Kanada. Situs web iki lan layanan sing ditawakake mung diwatesi kanggo panggunaan pribadi, non-komersial lan ora bisa digunakake kanggo keuntungan pribadi utawa didol menyang pihak katelu. Sampeyan uga bisa entuk bathi saka layanan utawa informasi sing kasedhiya ing kene kanthi cara liya. Sampeyan ora bisa ngowahi, nyalin, nggunakake maneh, utawa ndownload bagean saka situs web iki kanggo panggunaan komersial. Sampeyan bisa uga ora nggunakake situs web iki lan layanane kajaba sampeyan setuju kanggo kaiket lan tundhuk karo syarat lan kahanan panggunaan situs web kasebut. Kabeh data lan isi ing situs web iki hak cipta.

TnC

TnC


Babagan Layanan lan Kebijakan Pangiriman

Kita minangka panyedhiya layanan aplikasi online pihak katelu pribadi sing adhedhasar ing Asia lan Oseania lan ora ana hubungane karo Pemerintah Kanada utawa Kedutaan Besar Kanada. Layanan sing diwenehake yaiku entri data lan pangolahan aplikasi kanggo Waiver Visa eTA kanggo pelamar nasional manca sing layak sing pengin ngunjungi Kanada. Kita bisa mbantu sampeyan entuk Izin Perjalanan Elektronik utawa eTA kanggo Kanada saka Pamrentah Kanada kanthi mbantu sampeyan ngisi aplikasi, mriksa jawaban lan informasi sing sampeyan lebokake, nerjemahake informasi apa wae yen dibutuhake, mriksa kabeh. akurasi, completion, lan kesalahan ejaan lan grammar.

Kanggo ngolah panyuwunan kanggo eTA Canada lan kanggo mesthekake yen aplikasi sampeyan wis rampung, kita bisa ngubungi sampeyan liwat telpon utawa email yen mbutuhake informasi tambahan saka sampeyan. Sawise sampeyan ngisi formulir aplikasi ing situs web kita, sampeyan bisa mriksa informasi sing diwenehake lan nggawe owah-owahan yen perlu. Sawisé iku, sampeyan bakal kudu mbayar kanggo layanan kita.

Sawise iku, tim ahli kita bakal mriksa aplikasi sampeyan lan ngirim menyang Pamrentah Kanada kanggo disetujoni. Ing sawetara kasus, kita bakal bisa menehi sampeyan pangolahan dina sing padha lan nganyari status aplikasi liwat email, kajaba ana wektu tundha.


Pambébasan saka Tanggung jawab

Situs web iki ora njamin ditampa utawa disetujoni aplikasi kanggo Kanada eTA. Layanan kita ora ngluwihi ngolah aplikasi Kanada eTA sawise verifikasi lan mriksa rincian sing tepat lan dikirim menyang sistem eTA Kanada.

Persetujuan utawa nolak aplikasi kasebut tundhuk karo keputusan Pemerintah Kanada. Situs web utawa agen kasebut ora bisa tanggung jawab kanggo penolakan aplikasi pelamar sing disebabake, umpamane, amarga informasi sing salah, ilang, utawa ora lengkap. Tanggung jawab pelamar kanggo mesthekake yen dheweke menehi informasi sing bener, bener, lan lengkap.


Keamanan lan Suspensi Layanan Sementara

Kanggo nglindhungi lan ngamanake situs web lan informasi sing disimpen ing basis data, kita duwe hak kanggo ngowahi utawa ngenalake langkah-langkah keamanan anyar tanpa ana kabar sadurunge, kanggo mbatalake lan / utawa matesi panggunaan individu ing situs web iki, utawa njupuk liyane ngukur kuwi.

Kita uga duwe hak nundha situs web lan layanan sementara kanggo njaga sistem, utawa faktor-faktor kasebut sing ora bisa kita kendali nalika ana bencana alam, protes, nganyari piranti lunak, lsp. Utawa pemotongan listrik utawa geni sing ora dikarepake, utawa owah-owahan manajemen sistem, kesulitan teknis, utawa alasan liya sing ngalang-alangi fungsi situs web.


Pangowahan Syarat lan Ketentuan

Kita duwe hak kanggo nggawe owah-owahan ing syarat-syarat lan kahanan sing ngiket panggunaan pangguna ing situs web iki, amarga macem-macem alasan kayata keamanan, hukum, peraturan, lan sapiturute. syarat-syarat panggunaan anyar lan sampeyan tanggung jawab kanggo mriksa owah-owahan utawa nganyari sing padha sadurunge terus nggunakake situs web iki lan layanan sing ditawakake.


Nggon mandeg

Yen sampeyan kaya ora netepi lan tumindak miturut syarat lan katemtuan sing ditemtokake dening situs web iki, kita duwe hak kanggo mungkasi akses menyang situs web iki lan layanane.


Hukum sing ditrapake

Syarat lan katemtuan sing ditemtokake ing kene diatur lan tundhuk ing ukum saka hukum Australia lan yen ana proses ukum sing sah, kabeh pihak bakal tundhuk ukum pengadilan Australia.


Ora Saran Imigrasi

Kita nyedhiyakake pitulung kanggo ngolah lan ngirim aplikasi kanggo eTA kanggo Kanada. Ora ana saran imigrasi kanggo negara sing kalebu ing layanan.