Kudu Ndeleng Lokasi ing Calgary, Kanada

Campuran getaran metropolitan kanthi pemandangan gunung lan pemandangan alam sing spektakuler, Calgary uga minangka kutha sing paling apik ing Kanada.

Calgary Calgary, kutha ing sisih kidul Alberta, Kanada, dununge ing gunung Pegunungan Kanada

Omah kanggo akeh gedung pencakar langit, Calgary misuwur minangka salah sawijining kutha paling sugih ing Kanada. Kutha iki diberkahi karo sinar matahari ing saindhenging taun, ora kaya kutha-kutha liyane ing Amerika Utara. Dumunung ing kadohan apik saka akeh kutha resort kelas donya, tlaga glasial sange, mujur nengen gunung nggumunake lan tapel wates Amerika Serikat, ana luwih saka mung sawetara alasan kanggo ngunjungi kutha iki.

Liburan menyang bagean negara iki duwe kabeh jadwal perjalanan sing apik sing kudu kalebu lan nimbang iki minangka bagean saka Kanada sing kebak donya. tlaga terkenal lan gateway menyang Pegunungan Rocky Kanada, ana meh ora kasempatan kanggo ilang kutha iki ing trip kanggo kabupaten.

Ngunjungi Kanada ora tau luwih gampang wiwit Pamrentah Kanada ngenalake proses sing disederhanakake lan disederhanakake kanggo entuk wewenang perjalanan elektronik utawa eTA Kanada Visa. eTA Kanada Visa minangka wewenang lelungan elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Kanada sajrone wektu kurang saka 6 sasi lan seneng ngunjungi Kanada. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada supaya bisa ngunjungi Calgary ing provinsi Alberta Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Museum Glenbow

Museum Glenbow Museum kasebut fokus ing sejarah lan budaya Kanada Kulon, kalebu perspektif pribumi

Museum seni lan sejarah ing kutha, papan kasebut fokus ing sejarah masarakat indeginious saka Amerika Utara. Lokasi museum sing apik lan akeh koleksi seni permanen ndadekake panggonan iki kudu dikunjungi ing Calgary. Saiki ing taun 2021, museum iki bakal ngalami renovasi gedhe-gedhe kanthi rencana ngembangake karya seni sing wis ana lan bakal mbukak kanggo umum sajrone telung taun.

Kebun Binatang Calgary

Nampilake macem-macem kewan lan model kanggo dinosaurus, kebon binatang nawakake pengalaman satwa paweling karo pameran nuduhake habitat saka sak donya. Salah siji saka limang zoo utama ing Kanada, kebon binatang uga bisa diakses liwat sistem rel cahya Calgary. Kebun Binatang Calgary minangka salah sawijining atraksi paling terkenal ing Kanada lan luwih saka mung papan kanggo ndeleng kewan.

READ MORE:
Alberta duwe rong kutha utama, Edmonton lan Calgary. Alberta wis tak terrain cukup warna, kang kalebu puncak salju saka Rocky Mountains, gletser, lan tlaga; prairies warata bisu ayu; lan alas alas ing sisih lor. Sinau babagan Kudu Waca Panggonan ing Alberta.

Menara Calgary

Menara Calgary Menara Calgary dawane 190.8 meter ing pusat kutha Calgary

Atraksi wisata utama lan restoran populer, menara nawakake panorama lanskap kutha. Struktur ngadeg bebas 190 meter unik amarga warna-warna sing sregep lan pertunjukan cahya sing kerep. Senadyan dudu bangunan sing paling dhuwur maneh, menara kasebut tetep narik pengunjung amarga mirip karo budaya kutha.

Desa Sejarah Taman Warisan

Desa Sejarah Taman Warisan Desa Sejarah nggambarake urip kaya wiwit taun 1860-an nganti taun 1930-an

Salah sawijining taman apik ing kutha sing ana ing pinggir Reservoir Glenmore, museum kasebut minangka salah sawijining museum sejarah urip paling gedhe ing negara kasebut lan minangka atraksi wisata sing misuwur. Ing pameran nggambarake sajarah Kanada saka 1860-an kanggo 1930-an, bebarengan karo atusan atraksi liyane kang kalebu Sepur penumpang sing njupuk pengunjung sak taman. Nggawe sejarah dadi urip, taman kasebut wis nganggo pakarti kanggo juru busana miturut wektu, saestu nggambarake cara urip kulon ing wektu iku.

Taman Devonia

Taman Devonia Taman Devonia minangka oasis kutha ing jantung Calgary sing nyedhiyakake kebon botani sak hektar

Kebon botani njero ruangan ing tengah kutha, papan ijo sing unik iki ngemot atusan macem-macem tanduran lan wit. Luwih saka oasis kutha ing tengah kutha, taman njero ruangan kasebut ana ing salah sawijining lantai ing pusat perbelanjaan. Iku salah siji saka gedhe lan mbokmenawa mung papan njero ruangan paling gedhe ing jagad iki kanggo ndeleng kebon tropis nalika ing riko kanggo panggonan budaya Downtown Calgary.

READ MORE:
Kanthi pengaruh wiwit saka Eropa, kalebu Inggris lan Prancis, nganti Amerika, Kanada minangka budaya, adat istiadat, basa, lan seni sing sejati. Sinau luwih lengkap ing Pandhuan kanggo Ngerteni Budaya Kanada.

Jembatan Damai

Jembatan Damai Bridge Peace minangka jembatan internasional antara Kanada lan Amerika Serikat

Nyebar nyabrang Kali Bow, jembatan kasebut uga dikenal kanthi jeneng kreteg tutul driji diwenehi wangun bengkong. Dibukak kanggo umum ing 2012, jembatan iki dibangun dening arsitek Spanyol lan desain mripat-keno sawijining wis dadi luwih saka lambang kutha liwat taun. Jembatan kasebut bisa nampung para pejalan kaki lan sepedha, lan lokasi pinggir kutha sing apik ndadekake salah sawijining papan sing paling apik kanggo ndeleng urip kutha sing alon.

Taman Bowness

Dumunung ing pinggir Kali Bow ing tetanggan Bowness ing Calgary, taman iki khusus dikenal kanggo laguna, rink skating, papan piknik lan lingkungan sing tenang. Greenspace iki minangka salah sawijining papan kutha sing paling disenengi kanggo numpak dayung lan piknik ing sadawane kali lan minangka salah sawijining papan sing paling apik ing kabeh musim ing kutha.

Taman Nasional Banff

Mercusuar Borgot Taman Nasional Banff minangka tujuan wisata sing paling akeh dibukak ing Alberta lan salah sawijining taman nasional sing paling akeh dikunjungi ing Amerika Utara

Dumunung ing Pagunungan Rocky Alberta, Taman Nasional Banff nawakake terrains gunung telas, satwa, akeh tlaga glasial, alas denese lan kabeh sing nemtokake views alam paling sugih ing Kanada. Taman iki dikenal minangka taman nasional paling tuwa ing Kanada, sing nduwe akeh tlaga sing misuwur ing negara kasebut, kalebu tlaga sing misuwur. Danau Moraine lan Danau Louise.

Panggonan iki uga dadi tuan rumah kutha lan desa gunung sing sampurna, drive sing apik, cadangan sumber mata air panas lan akeh kegiatan rekreasi liyane ing tengah-tengah pemandangan gunung sing paling nyenengake ing donya. Salah sawijining bandha nasional Kanada lan a Situs Warisan UNESCO, ing lanskap taman sing apik sing ora ana watese narik jutaan pengunjung ing sisih Kanada iki.

Taman Nasional Banff uga nduweni sumber mata air panas sing paling apik ing Kanada, sing dikenal minangka Banyu Panas Banff Ndhuwur or Sumber Daya Panas Rockies Kanada. Kolam renang panas minangka salah sawijining wilayah sing dikembangake kanthi komersial ing taman sing menehi pemandangan Pegunungan Rocky sing spektakuler. Banff Upper Hot Springs minangka salah sawijining Situs Warisan UNESCO sing apik banget ing taman kasebut, saliyane minangka sumber panas paling dhuwur ing negara kasebut.

READ MORE:
Taman iki dumunung ing Pagunungan Rocky Alberta, ing sisih kulon Calgary. Taman nasional iki wewatesan karo British Columbia ing sisih wétan, ing ngendi taman Nasional Yoho lan Kootenay jejer karo Taman Nasional Banff. Waca liyane babagan Taman Nasional Banff ing Pandhuan Wisata Taman Nasional Banff.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Italia, Warga Spanyol, lan Warga Israel bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.