Kudu Waca Places ing Ontario

Ottawa Ottawa ing Ontario, ibukutha Kanada

Ontario, bebarengan karo Quebec, dumunung ing Kanada Tengah, lan provinsi paling padhet pedunungé lan nomer loro ing Kanada, luwih gedhe tinimbang negara Texas ing Amerika Serikat. Iku sawijining provinsi penting ing Kanada amarga kasunyatan sing ana loro kutha metropolitan paling penting ing Kanada, Ottawa, ibukutha Kanada, lan Toronto. Saka metropolis menyang negara pondhok, Ontario wis entuk kabeh.

Kejaba pusat kutha lan wilayah pedesaan, ing provinsi uga omah kanggo tlaga lan air terjun, tilase lan bukit kanggo ski lan olahraga mangsa liyane, lan ara-ara samun ing taman provinsi lan nasional ing Ontario ngendi loro saka saksi alam kuwoso sampeyan uga bisa melu ing akeh aktivitas rekreasi. Ing pusat kutha, mesthi uga ana papan sing bisa dijelajahi minangka landmark regional lan budaya lan papan wisata liyane. Dadi, yen sampeyan arep ngunjungi Ontario, priksa manawa sampeyan ora mung ngunjungi papan sing paling misuwur ing Ontario, yaiku Niagara Falls, nanging uga macem-macem papan ing provinsi kasebut.

eTA Kanada Visa iku wewenang lelungan elektronik utawa ijin lelungan kanggo ngunjungi Ontario, Kanada kanggo wektu kurang saka 6 sasi. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada kanggo mlebu ing Ontario, Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

READ MORE:
We have covered ngunjungi Niagara Falls kene.

Ottawa

Galeri Nasional Nasional Kanada Galeri Nasional Kanada ing Ottawa

Ottawa nduwe sejarah sing menarik lan penting. Muncul saka proyek kanal sing diwiwiti ing taun 1820-an dening Kolonel John Dening sawise dheweke kutha kasebut asline dikenal minangka Bytown. Gedung Parlemen minangka papan panggonan rapat pisanan Parlemen Kanada ing 1867. Lan saiki saliyane saka pinunjul sajarah sawijining Ottawa uga wis kurban kasugihan budaya lan uga akeh wisata kene. Sampeyan bisa ngunjungi papan kayata Terusan Rideau lan Château Laurier sing megah ing pinggire; ing Museum Perang Kanada ngendi sajarah aktivitas militèr Canadian dating minangka adoh bali minangka 16. abad dipameraken; ing Galeri Nasional Nasional Kanada, sing menara kaca awujud prisma minangka keajaiban arsitektur lan galeri ngemot kabeh saka seni Eropah kanggo seni aboriginal; Diefenbunker, museum Perang Dingin sing dibangun ing fasilitas lemah; karo Basilika Notre Dame, Basilika Katolik sing apik dibangun ing taun 1846.

Toronto

Akuarium Ripley Akuarium Ripley ing Toronto

The ibukutha Ontario, Toronto iku salah siji kutha paling gedhé lan paling manéka warna ing Kanada. Ana akeh perkara sing kudu ditindakake lan papan sing bisa dideleng ing kene, kayata Menara CN, sing salah siji sing paling akeh landmark misuwur ing Toronto, lan kang menara liwat downtown kutha; Museum Royal Ontario, salah sawijining museum seni, sejarah, lan budaya sing paling apik ing saindenging jagad; Akuarium Ripley, nampilake urip segara sing nggumunake, utamane liwat trowongan jero banyu kanthi trotoar kanggo pengunjung; Rogers Center, arena olahraga ageng sing uga digunakake kanggo konser lan acara liyane; ing Galeri Seni ing Ontario, yaiku salah sawijining Museum paling gedhe ing Amerika Utara; lan Distrik Hiburan, kayata Broadway Kanada dhewe. Nalika ing Toronto, sampeyan uga kudu lelungan menyang Air Terjun Niagara sing cedhak lan uga Kapuloan Toronto sing mung adoh saka kutha.

READ MORE:
Sampeyan uga bisa uga kepengin maca Kudu Waca Panggonan ing Toronto.

Taman Nasional lan Propinsi

Trail Superior Hiking Lake Trail Superior Hiking Lake

Akeh taman nasional lan propinsi Ontario minangka cara paling apik kanggo njelajah njobo provinsi. Taman kayata Taman Provinsi Algonquin lan Taman Provinsi Killarney cocog kanggo hiking, kemah, lan kano. Taman Nasional Bruce Peninsula, Taman Nasional Kepulauan Georgia, Lan Taman Laut Nasional Fathom Five, cedhak Lake Huron lan Georgian Bay, apik kanggo boaters, nyilem, etc. Taman Provinsi Petroglyphs kebak petroglyph asli utawa ukiran watu, lan tembok tebing Lake Superior Provincial Park uga kebak pictograms sajarah. Taman Provinsi Quetico luwih adoh lan terpencil lan pengunjung bisa numpak kano lan mancing ing tlaga.

Kepulauan Ewonan

Kepulauan Ewonan Jembatan Kepulauan Ewu Ngliwati Kali St Lawrence

Rantai pulo ing Kali Saint Lawrence, dumadi saka sawetara pulo 20, akeh pulo cilik, lan rong wilayah daratan, Taman Nasional Kepulauan Seribu Taman nasional paling cilik ing Kanada. Medan kasebut dumadi saka rawa-rawa, alas pinus, saluran banyu sing resik, lan dadi papan kanggo sawetara Margasatwa paling sugih ing Kanada. Sampeyan bisa pindhah ing dalan hiking ing dharatan nanging liyane saka pulo liyane bisa diakses dening prau lan aktivitas rekreasi paling populer kanggo turis kene kayaking lan daya prahu ing banyu ing antarane pulo. Sampeyan bakal bisa ndeleng teluk sing sepi lan sepi uga sawetara urip pesisir sing paling unik kalebu spesies penyu lan manuk sing langka. Liyane saka aktivitas petualang kuwi, dharatan dikenal minangka Mallorytown Landing yaiku ing endi sampeyan bakal nemokake papan wisata liyane kaya akuarium, situs piknik lan kemah, bioskop, lsp.

Negara Pondok

Muskoka Muskoka, mundur musim panas sing misuwur ing sisih Lor Toronto

Uga kasebut Muskoka, iki a mundur musim panas sing misuwur ing Kanada sing dumunung ing cedhak Lake Muskoka, rada adoh ing sisih lor Toronto. Sajrone musim panas, turis, kalebu warga Toronto, pindhah menyang papan iki sing kebak pondokan mewah lan omah musim panas. Sampeyan bisa nglampahi wektu ing kene kanthi melu akeh aktivitas rekreasi, kayata menyang pantai, prahu, njupuk prau cruise kanggo nyawang utawa mangan nalika njelajah ski banyu, tubing, canoeing, kayaking, paddle boarding, etc. Lan tlaga lan pesisir ora mung panggonan ngendi sampeyan bisa duwe ngulandara. Sampeyan uga bisa mbukak zip lining, parking aerial, cycling, gunung sepedaan, hiking, etc. Amarga iku kutha liyane, panggonan dhuwur ended, sampeyan uga bisa dijamin pengalaman blanja apik karo kabeh barang trendi, fine dining, uga minangka ngunjungi papan budaya kayata galeri seni lan museum. Yen sampeyan arep ing Ontario, sampeyan ora bisa kantun plesiran akhir minggu kanggo Muskoka.

READ MORE:
Pandhuan Cuaca Kanada kanggo pengunjung.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Denmark bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.