Visa Kanada kanggo Pasien Kedokteran

Montreal Kunjungi Kanada kanggo Perawatan Kesehatan

Pelancong sing duwe gadget klinis kudu ngerti babagan aturan lan pedoman nalika menyang Kanada liwat pesawat utawa kapal pesiar. Entuk Visa Online Kanada ora nate gampang banget Visa Kanada Resmi situs web. Tahap awal ing siklus ngatur, yaiku kanggo wong sing lelungan kasebut hubungi dokter. Njaluk panjalukan apa ora apa sampeyan bisa lelungan lan ngliwati detektor logam keamanan sing digunakake ing macem-macem papan sing wis ditemtokake. Pengunjung uga kudu ngumpulake arsip klinis, kayata bukti obat utawa cacat klinis, amarga bisa uga mbutuhake nalika obah.

Kanada Visa Online uga dikenal kanthi jeneng Canada ETA

Aplikasi kanggo Kanada Visa Online kanggo tujuan Medis, Bisnis lan Pariwisata. Kanada duwe kabijakan Visa liberal kanggo warga sawetara negara. Iki diarani eTA Kanada Visa, sampeyan bisa mriksa eTA Persyaratan Visa Kanada kene.

Rencanakake Sadurunge kanggo Kanada Visa Online kanggo perawatan medis

Maskapai penerbangan duwe pengaturan sing tepat babagan peralatan sing entheng. Lelungan biasane mung diijini ngirim a watesan rong koper entheng. Ing kasus apa wae, titik rusak iki ora masalah kanggo alat bantu medis, hardware klinis, lan pasokan. Kanggo sing mbutuhake bantuan medis utawa kursi rodha sing nganggo baterei, penting banget kanggo ngandhani operator babagan iki sadurunge. Sing padha ditrapake kanggo individu sing bisa ngarep-arep bantuan kanggo ngliwati langkah pra-boarding.

Nalika mlebu ing terminal udara, terus menyang Jalur keamanan Kabutuhan-Keluarga Khusus. Disaranake kabeh pengunjung sing ora duwe kemampuan utawa syarat sing luar biasa nggunakake jalur iki amarga pejabat keamanan ing stasiun kasebut pancen luar biasa kanggo menehi pitulung tambahan sing bisa uga penting. Priksa manawa sampeyan ngandhani pejabat manawa sampeyan duwe pitulung portabilitas, lampiran palsu, utawa embed klinis sing bisa kena pengaruh utawa micu lapangan sing menarik ing indikator logam keamanan.

Pacemaker lan Piranti Medis Liyane

Wisatawan sing duwe siphon insulin, alat pacu jantung, utawa gadget klinis liyane mesthine kudu maringi pitutur marang para pejabat skrining iki nalika ndharat ing stasiun screening. Data klinis utawa layang saka dhokter sampeyan sadurunge munggah pesawat, bakal dibutuhake kanggo ngidini sampeyan konfirmasi manawa sampeyan duwe penyakit saiki. Yen screening luwih penting, pejabat screening bakal ngatur supaya kedadeyan ing kamar pribadi sing ana ing terminal udara.

Kanggo pitulung babagan pitakon sing bisa dihubungi Meja Bantuan Visa Visa Kanada.

Air Travel karo jarum suntik 

Penyakit tartamtu mbutuhake pasien nggunakake jarum. Yen sampeyan duwe kondisi kasebut, priksa manawa sampeyan wis ngirim deklarasi klinis kanggo ngonfirmasi kondisi kasebut. Kajaba saka endorsement klinis, sampeyan uga bisa menehi klarifikasi langkah-langkah saka dokter penting utawa kantor layanan medis. Ing negara tartamtu, an eTA Kanada Visa nduwèni mbokmenawa bakal ditangani liwat pesawat utawa fakultas safety terminal udhara. Yen ditemokake nganggo jarum lan jarum tanpa klarifikasi sing prayoga lan uga wicaksana.

Yen perlu, kanggo alasan klinis, jarum bisa dilebokake ing bagasi sing entheng. Kanggo tujuan konfirmasi, priksa Otoritas Keamanan Pengangkutan Udara Kanada situs kanggo mutusake arsip sing dibutuhake. Kajaba iku, nimbang mriksa pedoman pesawat amarga strategi bisa beda-beda saka siji transporter menyang liyane lan saka siji negara menyang negara liyane.

Screening pra-asrama lan Ostomi

Sadurunge sampeyan miwiti langkah pra-asrama, priksa manawa sampeyan wis duwe wara-wara marang petugas keamanan ing stasiun screening sing duwe ostomy. Sampeyan kudu menehi cathetan saka kantor spesialis utawa dokter. Nalika dokumentasi iki ora wajib, duwe karo sampeyan mbantu nyepetake siklus screening. Kaya sing dingerteni sadurunge, wilayah priksaan pribadi bakal diwenehake kanthi cepet yen screening luwih dibutuhake.

Sampeyan bisa ngemas kabeh pasokan ostomi, yaiku duri lan kanthong ing gir ringan sing banjur, nalika iku bakal disaring ing panggonan sing wis ditemtokake. Spine kudu disiyapake sadurunge kanthi verifikasi manawa sampeyan wis ngethok sadurunge tanggal gerakan. Iki penting banget Yen sampeyan yakin bisa nggunakake sajrone pesawat.

Tabung lem ora dikatutake saka watesan cairan. Pelancong kudu, ing endi wae, nyedhiyakake silinder menyang staf skrining kanthi mandhiri kanthi ngilangi barang-barang sing entheng.

Hal-hal klinis lan portabilitas tambahan sing diidini liwat wilayah skrining keamanan kalebu: 

  • Kursi roda
  • Stylus lan rekaman
  • Scooters
  • Panyerat Braille
  • Kripik
  • Pasokan, peralatan, lan obat sing gegandhengan karo kabeh diabetes
  • Tebu
  • Pangobatan
  • Walkers
  • Piranti kanggo gadget prostetik
  • Gadget prostitusi
  • Wétan
  • Oksigen suplemen pribadi
  • Dhukungan dhukungan
  • Piranti kanggo dipasang / ngilangi kursi roda
  • Mesin dhukungan
  • Sisipan Cochlear
  • Makhluk layanan
  • Krungu mbantu
  • Respirator lan mesin CPAP (tekanan rute penerbangan positif sing ora mandheg). Banyu ing mesin CPAP uga ditolak saka watesan cairan pesawat.
  • Layar Apne
  • Gadget penambahan
  • Sepatu ortopedi
  • Gear adaptif / assistive
  • Gadget klinis eksterior
  • Piranti utawa alat liyane sing gegandhengan karo cacat lan persediaan klinis liyane

READ MORE:
Sinau babagan hak wong tuwa / simbah kanggo Canda Super Visa.

Persetujuan Klinis lan Kabar Advance

Pengunjung teka wae Kanada Visa Online sing mbutuhake panggunaan gadget utawa peralatan klinis sing dikontrol baterei sajrone penerbangan kasebut dibutuhake kanggo ngubungi area kerja reservasi operator ing tingkat apa wae 48 jam sadurunge lelungan. Pengesahan klinis kanggo mbukak pesawat dibutuhake kanggo gadget klinis tartamtu kayata ventilator.

Penting kanggo dicathet yen endorsement klinis ora dibutuhake kanggo wong sing seneng lelungan sing duwe mesin BPAP utawa CPAP sing dibutuhake kanggo ngobati apnea istirahat. Ing kasus apa wae, sampeyan disaranake tekan kantor pesenan operator sampeyan yen sampeyan pengin nampa mesin siap, preduli saka apa sampeyan ora ngarep-arep nggunakake.

Baterai Spare

Nyatakake karo pesawat babagan jinis baterei lan gadget sing diakoni. Kanggo baterei ekstra, priksa manawa disimpen kanthi cara sing bakal nglindhungi saka karusakan utawa sirkuit cendhak. Coba pasang kabeh batere ing karung plastik sing beda utawa kanthong pertahanan lan nutupi terminal sing ora ditemokake. Ana liyane, mikirake supaya batre ekstra bisa dibungkus kanthi unik.

Baterai Kuthah

Baggage Dipriksa - Baterei sing bisa tumpah sing dikarepake digunakake karo gadget klinis sing diisi baterei ora diidini ing barang sing dicenthang. Yen ora praktis kanggo mbangun yen baterei bisa tumpah, operator bakal nganggep minangka baterei sing bisa tumpah.

Koper Ringan - Sampeyan bisa ngemas baterei sing bisa tumpah ing piranti portebel. Baterei sing ditekan kudu tetep ana ing sangisore kursi kanthi konsisten. Keperluan bundling ekstra bisa uga ditrapake. Telpon area kerja reservasi kanggo nggawe panjalukan babagan cara paling apik kanggo ngemas baterei sing bisa tumpah.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Australia, Warga Prancis, lan Warga Portugues bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.