Oktoberfest ing Kanada

Perayaan Come Autumn lan Oktoberfest bakal tuwuh ing saindenging Kanada kanthi paling gedhe kabeh ditindakake ing Kitchener-Waterloo, Ontario.

canada-oktoberfest Kanada duwe sawetara partai Oktoberfest paling apik ing donya

Oktoberfest minangka Volksfest utawa festival folks paling gedhe ing donya (festival bir lan pameran lelungan). Nalika Oktoberfest diwiwiti minangka prayaan manten meh 200 taun kepungkur kanggo ngrayakake pernikahane Crown Price Ludwig karo Putri Therese, mula dikenal minangka festival bir ing budaya modern sing suwene 16 nganti 18 dina wiwit pertengahan utawa akhir September. langgeng nganti akhir minggu pisanan Oktober.

Oktoberfest paling gedhé ing donya dianakaké saben taun ing Munich, Jerman nanging Oktoberfest uga cukup populer ing saindhenging donya lan Kanada dadi tuan rumah Oktoberfest nomer loro nomer loro ing Kitchener-Waterloo. Warga lokal uga pengunjung ing preian Kanada lan lelungan metu ing droves kanggo ngrameke Festival Bavarian.

eTA Kanada Visa iku wewenang travel elektronik utawa ijin travel kanggo ngunjungi Kanada kanggo wektu kurang saka 6 sasi lan seneng festival Oktoberfest ing Kanada. Pengunjung internasional kudu duwe eTA Kanada supaya bisa ngunjungi Kitchener-Waterloo, Kanada. Warga negara manca bisa nglamar eTA Kanada Visa online ing sawetara menit. eTA Kanada proses Visa otomatis, sederhana, lan online kabeh.

Kitchener-Waterloo Oktoberfest

Kitchener-Waterloo Oktoberfest Kitchener-Waterloo Oktoberfest, klambi tradisional dirndl kanggo wanita

Kitchener-Waterloo Oktoberfest minangka Oktoberfest paling gedhe nomer loro ing donya lan paling gedhé saka sawijining jinis ing Amerika Utara. Akeh wong Kanada saka etnis Jerman manggon ing utawa cedhak kutha kembar Kitchener lan Waterloo iki. Festival Bavarian paling misuwur ing Kanada didegaké ing 1969 lan wiwit iku Kitchener-Waterloo Oktoberfest wis berkembang dadi festival sing luwih gedhe.

Kitchener udakara sejam ing njaba Toronto lan Kitchener-Waterloo Oktoberfest paling gedhe ing Amerika Utara. Festival Bavarian nomer siji ing Kanada diwiwiti tanggal 7 Oktober lan acara kasebut narik kira-kira 700,000 pengunjung menyang Wilayah Waterloo, Ontario saben taun. Locals sijine ing festival Bavarian sing cocog karo siji ing Munich, Jerman karo klambi tradisional Bavarian, pretzel panas, lan jumlah sing kayane ora nate pungkasan bir.

READ MORE:
Yen sampeyan ngunjungi Ontario kanggo Oktoberfest, luwih akeh sing ditawakake, waca ing Kudu Waca Places ing Ontario.

Luwih saka mung bir

Oktoberfest luwih saka mung gondho sosis sizzling ing Panggangan mbukak lan pitchers buta bir kadhemen. Ana sawetara saka kegiyatan sing ramah kulawarga, music lan lomba grapyak. Sawetara acara Oktoberfest sing populer yaiku Miss Oktoberfest Gala, Pengalaman Golf Oktoberfest lan A Blooming Affair Fashion Show. Saklawasé mokal kanggo duwe wayahe kurang sak Kitchener Waterloo Oktoberfest.

Panganan lan festival

Kitchener Oktoberfest uga narik truk panganan sing paling apik lan paling inovatif saka saindenging negara. Kitchener-Waterloo minangka papan kanggo 17 klub Jerman-Kanada or festival sing sampeyan bisa ngunjungi nalika festival. Fethallens iki nggabungake bir Jerman, panganan lan musik tradisional lan tarian.

Musik lan hiburan

Musik Oktoberfest Musik lan nari tradisional Jerman

Ana hiburan langsung ing tenda bir sing dijamin bakal nggawe sampeyan semangat kanggo ngrayakake. saka musik tradisional Jerman lan nari, kanggo pop lan rock modern lan malah DJs, band-band musik live iki ngerti carane nggawa atmosfer pesta sing muter favorit klasik lan hits saiki. Kitchener-Waterloo Oktoberfest nampilake band lan penghibur lokal utawa regional sing paling apik sing bakal nggawe sampeyan nyanyi lan nari kanthi irama ing bangku bir!

Klambi Oktoberfest

Sanajan festival Jerman ditindakake ing Kanada, Oktoberfest ora bakal lengkap tanpa nganggo sandhangan tradisional Jerman. Lederhosen lan Bundhosen kanggo pria lan busana dirndl kanggo wanita wis turun temurun wiwit abad kaping 18 lan saiki. Pilihan Drindl kalebu saka dirndl tradisional nganti tekan tungkak, nganti dirndl midi lan mini kanggo wanita sing pengin mamerake tokoh lan nguripake sawetara kepala.

arakan

Kitchener-Waterloo Oktoberfest tekan klimaks ing Thanksgiving Day kanthi dadi tuan rumah Parade Thanksgiving Day paling gedhe ing Kanada sing ditayangake ing televisi lan para penonton bisa nikmati pelampung, pemain lan band hiasan. Karakter sing ditresnani kayata Onkel Hans lan Tante Frieda bisa dideleng ing dalan-dalan ing Kitchener lan Waterloo.

Akeh banget sing kudu ditindakake lan bisa dideleng ing sawijining dina, mula sampeyan ora bakal ngerteni plancongan sangang dina.

READ MORE:
Sasi September lan Oktober nandhani wiwitan musim gugur ing Kanada, sing bakal menehi pemandangan sing paling apik ing negara Amerika Utara, kanthi warna oranye sing beda-beda katon ing alas sing padhet. Sinau babagan Kanada ing Musim Musim Gugur- Pandhuan Wisata menyang tujuan Musim Gugur epik.

Oktoberfests terkenal liyane ing Kanada

Oktoberfest Toronto

Toronto dadi tuan rumah acara Oktoberfest rong dina ing tarub gedhe ing Ontario Place cedhak desa Bavarian. Toronto Oktoberfest nengsemake ewu revellers. Sampeyan bisa nyoba panganan tradisional Bavarian kayata Weisswurst lan Schnitzel, uga kabeh jinis pretzel.

Oktoberfest Ottawa

Oktoberfest ing Ottawa minangka festival musik sing misuwur banget lan mula beda karo acara Oktoberfest ing Kanada.

Edmonton Oktoberfest

Edmonton Oktoberfest minangka acara populer liyane. Yen sampeyan ana ing Alberta watara Oktober, priksa manawa sampeyan ngunjungi. Iki nyorot pabrik bir lokal liyane ing Edmonton lan restoran paling dhuwur ing saliyane pabrik bir Bavaria asli sing nampilake bir kerajinan lokal.

Penticton Oktoberfest

Menyang Penticton Oktoberfest ing British Columbia kanggo nikmati kabeh sing paling apik sing ditawakake bir Jerman. Pabrik bir lokal saling bersaing lan ngasilake macem-macem bir saben taun. Pengunjung bisa nikmati lagu-lagu ngombe tradisional Jerman lan panganan sing nyenengake

READ MORE:
Yen sampeyan ana ing Toronto, aja nganti lali Kudu Waca Panggonan ing Toronto.


Priksa eligibility kanggo eTA Canada Visa lan aplikasi kanggo eTA Canada Visa 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Italia, Warga Spanyol, lan Warga Israel bisa nglamar online kanggo Visa Kanada eTA. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, sampeyan kudu hubungi kita helpdesk kanggo dhukungan lan tuntunan.